glassfish
  1. glassfish
  2. GLASSFISH-17039

3.1.1 deployment performance - webservices module get loaded for a web app with no webservices

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.1.1
    • Fix Version/s: 3.1.2_b02
    • Component/s: web_services
    • Labels:
      None

      Description

      Using the felix console to monitor which module get loaded for the web application deployment, noticed the following webservices modules got active:

      47|Active | 1|org.glassfish.webservices.jsr109-impl (3.1.1.SNAPSHOT)

      and following got resolved:
      17|Resolved | 1|org.glassfish.security.webservices.security (3.1.1.SNAPSHOT)
      52|Resolved | 1|org.glassfish.metro.webservices-osgi (2.1.1.b07)

      we need to figure out which dependency had triggered the webservices related modules get loaded/resolved, they should not be for a web application with no webservices. The test web application is attached in its parent issue.

      1. glassfish-17039.patch
        11 kB
        ramapulavarthi
      2. started-47.log
        9 kB
        Hong Zhang

        Issue Links

          Activity

            People

            • Assignee:
              Bhakti Mehta
              Reporter:
              Hong Zhang
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: