Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.1.1_b12
    • Fix Version/s: 3.1.1
    • Component/s: logging
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Glassfish 3.1.1 ( build 12 )
      SPARC 10
      Java 1.6.0_43

      Description

      server.log not updating anything once all the domain/app finish startup. It should show some activity/info when i try to access my application, however It just keep freezing after that.

      This only happen on my SunSolaris Server. SPARC10. My red hat server is doing fine.

      below is sample of my server.log.

      [#|2013-09-02T11:20:14.444+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.core.com.sun.enterprise.v3.server|_ThreadID=10;_ThreadName=Thread-2;|GlassFish Server Open Source Edition 3.1.1 (12) st
      artup time : Felix (16,905ms), startup services(451,396ms), total(468,301ms)|#]

      [#|2013-09-02T11:20:14.810+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.tools.admin.org.glassfish.server|_ThreadID=20;_ThreadName=Thread-2;|JMXStartupService: Started JMXConnector, JMXService
      URL = service:jmx:....

      [#|2013-09-02T11:20:16.236+0300|INFO|glassfish3.1.1|org.hibernate.validator.engine.resolver.DefaultTraversableResolver|_ThreadID=21;_ThreadName=Thread-2;|Instantiated an instance of org.hibernate
      .validator.engine.resolver.JPATraversableResolver.|#]

      [#|2013-09-02T11:20:16.902+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.core.com.sun.enterprise.v3.admin.adapter|_ThreadID=22;_ThreadName=Thread-2;|The Admin Console is already installed, but
      not yet loaded.|#]

      [#|2013-09-02T11:20:16.907+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.core.com.sun.enterprise.v3.admin.adapter|_ThreadID=22;_ThreadName=Thread-2;|The Admin Console is starting. Please wait.

      #]

      [#|2013-09-02T11:20:17.122+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.tools.admin.com.sun.enterprise.container.common|_ThreadID=23;_ThreadName=Thread-2;|User [] from host ...
      does not have administration access|#]

      [#|2013-09-02T11:20:26.492+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.resource.webcontainer.jsf.config|_ThreadID=22;_ThreadName=Thread-2;|Initializing Mojarra 2.1.3 (FCS b02) for context ''|#]

      [#|2013-09-02T11:20:31.671+0300|INFO|glassfish3.1.1|org.hibernate.validator.engine.resolver.DefaultTraversableResolver|_ThreadID=22;_ThreadName=Thread-2;|Instantiated an instance of org.hibernate
      .validator.engine.resolver.JPATraversableResolver.|#]

      [#|2013-09-02T11:20:37.215+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.container.web.com.sun.enterprise.web|_ThreadID=22;_ThreadName=Thread-2;|WEB0671: Loading application [__admingui] at [/
      ]|#]

      [#|2013-09-02T11:20:37.223+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.core.com.sun.enterprise.v3.server|_ThreadID=22;_ThreadName=Thread-2;|CORE10010: Loading application __admingui done in
      20,313 ms|#]

      [#|2013-09-02T11:20:37.226+0300|INFO|glassfish3.1.1|javax.enterprise.system.core.com.sun.enterprise.v3.admin.adapter|_ThreadID=22;_ThreadName=Thread-2;|The Admin Console application is loaded.|#]

      any advice?

        Activity

        Hide
        sandeep.shrivastava added a comment -

        Yes. Based on what you have posted, there is no deadlock and logging is also not stuck.

        Show
        sandeep.shrivastava added a comment - Yes. Based on what you have posted, there is no deadlock and logging is also not stuck.
        Hide
        sh4m added a comment -

        Hi sandeep,

        is there any work around for this issue? very hard to debug if the server.log not updating anything...

        Show
        sh4m added a comment - Hi sandeep, is there any work around for this issue? very hard to debug if the server.log not updating anything...
        Hide
        sandeep.shrivastava added a comment -

        Is there a way to reproduce this issue? Could you provide a test app and steps to replicate this with the configuration details required?

        Thanks

        Sandeep

        Show
        sandeep.shrivastava added a comment - Is there a way to reproduce this issue? Could you provide a test app and steps to replicate this with the configuration details required? Thanks Sandeep
        Hide
        sh4m added a comment -

        Hi Sandeep,

        i just found that Java version 1.6.0_43 is cause the problem. So i use the 1.6.0_38 and then re-install glassfish and application, the server.log is working fine now.

        Show
        sh4m added a comment - Hi Sandeep, i just found that Java version 1.6.0_43 is cause the problem. So i use the 1.6.0_38 and then re-install glassfish and application, the server.log is working fine now.
        Hide
        sandeep.shrivastava added a comment -

        Great. Thanks for the investigation and verification. I am marking this as closed.

        Show
        sandeep.shrivastava added a comment - Great. Thanks for the investigation and verification. I am marking this as closed.

          People

          • Assignee:
            sandeep.shrivastava
            Reporter:
            sh4m
          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: