glassfish
  1. glassfish
  2. GLASSFISH-372

Can't tell from Admin Console if domain runs in debug mode ...

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Incomplete
    • Affects Version/s: 9.0pe
    • Fix Version/s: 9.0pe
    • Component/s: admin
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Operating System: All
      Platform: All

    • Issuezilla Id:
      372

      Description

      • Start the domain using "asadmin start-domain --debug" command.
      • Go to the Admin Console and find if the domain is running in debug mode
        (Application Server -> JVM Settings -> JVM General Settings).
      • You'll find that the check box for debug-enabled is not checked.

      Actually, what the GUI is (apparently) doing is reading the domain.xml which
      does have debug-enabled=false. What the asadmin command does upon receiving
      --debug is that it does /not/ change the value of this attribute on associated
      java-config element.

      Either the GUI should change to call another API that gets the value from
      "runtime" rather than "config", or the asadmin start-domain command should
      modify the domain.xml appropriately, to change the debug-enabled setting.

        Activity

        Hide
        km105526 added a comment -

        Certainly a bug. Will see if it can be fixed for the FCS.

        Show
        km105526 added a comment - Certainly a bug. Will see if it can be fixed for the FCS.
        Hide
        km105526 added a comment -

        This works using the Runtime MBean whose Object Name is
        "com.sun.appserv:j2eeType=J2EEServer,name=server,category=runtime". So the GUI
        is already doing the right thing:

        • it shows the correct config (java-config) from domain.xml.
        • it also shows the correct status (whether server runs in debug mode) on the
          top instance page.
        Show
        km105526 added a comment - This works using the Runtime MBean whose Object Name is "com.sun.appserv:j2eeType=J2EEServer,name=server,category=runtime". So the GUI is already doing the right thing: it shows the correct config (java-config) from domain.xml. it also shows the correct status (whether server runs in debug mode) on the top instance page.

          People

          • Assignee:
            Byron Nevins
            Reporter:
            km105526
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: