glassfish
  1. glassfish
  2. GLASSFISH-5595

java.lang.NullPointerException whenever I redeploy JAX-RPC web service from NetBeans 6.0

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Invalid
    • Affects Version/s: 9.1peur2
    • Fix Version/s: not determined
    • Component/s: web_services
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Operating System: All
      Platform: All

    • Issuezilla Id:
      5,595

      Description

      I have a J2EE 1.4 web project that only contains a JAX-RPC web service. It uses
      Hibernate to talk with the DB, and is secured using HTTP BASIC authentication.

      After running my web service and finding a bug, I "Undeploy and Deploy" in
      NetBeans. I always see the exception attached to this ticket when I redeploy.

        Activity

        Hide
        rdelaplante added a comment -

        Created an attachment (id=1672)
        exception

        Show
        rdelaplante added a comment - Created an attachment (id=1672) exception
        Hide
        rdelaplante added a comment -

        Notice at the top it repeats a line twice:

        JAXRPCSERVLET15: JAX-RPC servlet destroyed
        JAXRPCSERVLET15: JAX-RPC servlet destroyed

        This is probably because I have a second virtual server that I host my web
        services on. In production I tell the web services to only be available on one
        of the virtual servers. I don't maintain that setting on my dev box because it
        gets reset whenever I redeploy. This service was probably deployed to both
        virtual servers on my dev box.

        Show
        rdelaplante added a comment - Notice at the top it repeats a line twice: JAXRPCSERVLET15: JAX-RPC servlet destroyed JAXRPCSERVLET15: JAX-RPC servlet destroyed This is probably because I have a second virtual server that I host my web services on. In production I tell the web services to only be available on one of the virtual servers. I don't maintain that setting on my dev box because it gets reset whenever I redeploy. This service was probably deployed to both virtual servers on my dev box.
        Hide
        Hong Zhang added a comment -

        Assign to webservices team for initial evaluation.

        Show
        Hong Zhang added a comment - Assign to webservices team for initial evaluation.
        Hide
        sanandal added a comment -

        "Reclassifying as P4 because this issue is not deemed "must fix" for this v2.1
        release whose primary release driver is SailFin.
        This issue will be scrubbed after this release and will be given the right
        priority for the next release."

        Show
        sanandal added a comment - "Reclassifying as P4 because this issue is not deemed "must fix" for this v2.1 release whose primary release driver is SailFin. This issue will be scrubbed after this release and will be given the right priority for the next release."
        Hide
        Tom Mueller added a comment -

        Bulk update to change fix version to "not determined" for all issues still open but with a fix version for a released version.

        Show
        Tom Mueller added a comment - Bulk update to change fix version to "not determined" for all issues still open but with a fix version for a released version.
        Hide
        Bhakti Mehta added a comment -

        Closing issue as I doubt if this is valid with the current 3.x code base.

        Show
        Bhakti Mehta added a comment - Closing issue as I doubt if this is valid with the current 3.x code base.

          People

          • Assignee:
            Bhakti Mehta
            Reporter:
            rdelaplante
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: