Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: current
    • Fix Version/s: milestone 1
    • Component/s: eclipse
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Operating System: All
      Platform: All

    • Issuezilla Id:
      146

      Description

      When I open the servers view, my previous setting appear in the list. Theses
      setting were created by another Eclipse with GF plugin, not the bundle.

      when the servers view open, I see them and when I click on them.. I obtain this
      message when I clicked on my previous GFv2 setup.

        Activity

        Hide
        raccah added a comment -

        I can reproduce even with the fix for 143, so reopening.

        Show
        raccah added a comment - I can reproduce even with the fix for 143, so reopening.
        Hide
        ludo added a comment -

        The key area of this bug has been fixed in 143.
        Maybe the new issue is around mix/match of workspaces done by external eclipse
        installs and the bundle.
        Rochelle will test more. Moving to p4 so it cannot be seen as a shown stopper
        for te bundle v1.0. Will be fixed in v1.0.1.
        If you can reproduce, it would be interesting to not what happens when you
        restart the IDE after this. I think the error would be gone anyway.
        Or maybe the server definition was pointing to a non existent anymore server domain?

        Show
        ludo added a comment - The key area of this bug has been fixed in 143. Maybe the new issue is around mix/match of workspaces done by external eclipse installs and the bundle. Rochelle will test more. Moving to p4 so it cannot be seen as a shown stopper for te bundle v1.0. Will be fixed in v1.0.1. If you can reproduce, it would be interesting to not what happens when you restart the IDE after this. I think the error would be gone anyway. Or maybe the server definition was pointing to a non existent anymore server domain?
        Hide
        raccah added a comment -

        Yes, I can verify that the problem was indeed a previously registered server
        with an incorrect (non-existent) domain dir. In this case the fix is a better
        error message.

        Show
        raccah added a comment - Yes, I can verify that the problem was indeed a previously registered server with an incorrect (non-existent) domain dir. In this case the fix is a better error message.
        Hide
        raccah added a comment -

        Fixed - will be in 1.0.24.

        Show
        raccah added a comment - Fixed - will be in 1.0.24.
        Hide
        raccah added a comment -

        Note that it is not straightforward to bring up an alert dialog (timing,
        multiple instances of server/behavior and calls to initialize). What I've done is:

        • error message in the bottom of the editor when you open it
        • exception in the log in port available
        • you will see same kind of dialog on run server as before, but this time error
          message will be nicer
        • no exceptions on opening the menus
        Show
        raccah added a comment - Note that it is not straightforward to bring up an alert dialog (timing, multiple instances of server/behavior and calls to initialize). What I've done is: error message in the bottom of the editor when you open it exception in the log in port available you will see same kind of dialog on run server as before, but this time error message will be nicer no exceptions on opening the menus

          People

          • Assignee:
            raccah
            Reporter:
            survivant
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: