glassfishplugins
  1. glassfishplugins
  2. GLASSFISHPLUGINS-323

Eclipse 3.6 (Helios) not imbedding a project in another

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: deployment, eclipse, jpa
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Eclipse 3.6 (Helios), Glassfish server 3.01

      Description

      Hello. I don't know whether this can be considered a duplicate of GLASSFISHPLUGINS-319, although it seems very similar. I have a Dynamic Web Project that includes another JPA Project in which I only define the database mappings (entities) and the persistence.xml definitions (this is because these are common to more than one project). Prior to Glassfish Eclipse plugin 1.6.1.201010180926 everything was fine, but since I updated Eclipse with this version of the plugin, every time I try to deploy the Dynamic Web Project, Eclipse complains that it doesn't find the first invoked entity of the JPA entity list. It seems as if the JAR file created by the plugin from the JPA Project is not in the classpath of the web application.

      This happens with every embedded project as well. I have tried with a plain Java project being embedded in another, and the result is the same.

        Activity

        Hide
        galdunate added a comment -

        Yes you're right. After erasing the modules in glassfish/domains/domain1/eclipseApps by hand, I was able to load the application and make it work. Thanks a lot.

        Show
        galdunate added a comment - Yes you're right. After erasing the modules in glassfish/domains/domain1/eclipseApps by hand, I was able to load the application and make it work. Thanks a lot.
        Hide
        ludo added a comment -

        Thanks for confirming. Very appreciated!!!

        Not sure, but I'll try to see if I can detect this side effect state and delete the old deployed files...
        Will see. Thanks again for the bugs and the testing.

        Show
        ludo added a comment - Thanks for confirming. Very appreciated!!! Not sure, but I'll try to see if I can detect this side effect state and delete the old deployed files... Will see. Thanks again for the bugs and the testing.
        Hide
        galdunate added a comment -

        Thank you. Anyway, it's not only necessary to undeploy the application in Eclipse or via the GlassFish console. You have to delete the corresponding web application directory in the eclipseApps subdirectory manually. Otherwise the problem continues to happen. Best regards, Guillermo

        Show
        galdunate added a comment - Thank you. Anyway, it's not only necessary to undeploy the application in Eclipse or via the GlassFish console. You have to delete the corresponding web application directory in the eclipseApps subdirectory manually. Otherwise the problem continues to happen. Best regards, Guillermo
        Hide
        ludo added a comment -

        fix pushed to std update center

        Show
        ludo added a comment - fix pushed to std update center
        Hide
        ludo added a comment -

        marking as close. Reopen if not correct.

        Show
        ludo added a comment - marking as close. Reopen if not correct.

          People

          • Assignee:
            ludo
            Reporter:
            galdunate
          • Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: