Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: migration-cleanup
    • Labels:
      None

      Description

      I have successfully deployed the SwingX code to the repo, but when I follow the directions on (https://docs.sonatype.org/display/Repository/Closing+a+Staging+Repository) I don't see anything in the Staging Repositories tab.

        Activity

        Hide
        juven added a comment -

        is your password in settings/server/id/jvnet-nexus-staging same as settings/server/id/jvnet-nexus-snapshots?

        Show
        juven added a comment - is your password in settings/server/id/jvnet-nexus-staging same as settings/server/id/jvnet-nexus-snapshots?
        Hide
        Karl Schaefer added a comment -

        It is.

        Show
        Karl Schaefer added a comment - It is.
        Hide
        juven added a comment -

        ok, I believe I figured out the problem and fixed it, please take a another try.

        thanks,
        Juven

        Show
        juven added a comment - ok, I believe I figured out the problem and fixed it, please take a another try. thanks, Juven
        Hide
        Karl Schaefer added a comment -

        Whatever you did worked. I was able to successfully stage (and release).

        Thanks.

        Show
        Karl Schaefer added a comment - Whatever you did worked. I was able to successfully stage (and release). Thanks.
        Hide
        juven added a comment -

        good to know, closing ticket

        Show
        juven added a comment - good to know, closing ticket

          People

          • Assignee:
            juven
            Reporter:
            Karl Schaefer
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: