sailfin
  1. sailfin
  2. SAILFIN-1555

Was not seen a correct error, when was used a wrong port or host.

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Open
    • Priority: Minor Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 1.0
    • Fix Version/s: milestone 1
    • Component/s: Tools
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Operating System: Solaris X86
      Platform: All

    • Issuezilla Id:
      1,555

      Description

      Sailfin promoted b61f, x86, NB 6.5.

      I've opened a Test Agent, was used TCP protocol. And created a default PUBLISH
      request. Only in URL field I've put sip:abc@eas.al.sw.ericsson.se.

      Under "Message Destination Configuration" I've put a wrong machine name (was
      used a correct port number) and clicked at Send. As a response I saw
      "Oops...wrong format" error message. I believe that in this case an error
      message has to be more specific.
      After that I've put a correct machine name, but a wrong port number, and pressed
      button Send. I did not see any errors at the response, but the request was not
      sent.

      I believe that in this case has to be a correct error message.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          vince kraemer added a comment -

          this reads like a dup of 1554, but I will keep it open. the changes to address
          issue 1554 should take this issue into account.

          Show
          vince kraemer added a comment - this reads like a dup of 1554, but I will keep it open. the changes to address issue 1554 should take this issue into account.

            People

            • Assignee:
              vince kraemer
              Reporter:
              easarina
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: