socialsite
  1. socialsite
  2. SOCIALSITE-380

Create Group page has lost its contents

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: current
    • Fix Version/s: milestone 1
    • Component/s: admin_console
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Operating System: All
      Platform: Sun

    • Issuezilla Id:
      380

      Description

      In the January 22 build, the following happens in the Admin Console:

      1. Click the Groups tab.
      2. Click the "Click here to create a new group" link.
      3. A Create Group page opens, but it has no content – all the fields and labels
      have disappeared.

      Is the administrator still permitted to create a group? If so, the content
      should be restored. If not, the link and page should be removed.

        Activity

        Hide
        Bobby Bissett added a comment -

        The statusMessage.jsp page has been removed, so the couple pages that import it
        won't load. Will fix right now.

        Show
        Bobby Bissett added a comment - The statusMessage.jsp page has been removed, so the couple pages that import it won't load. Will fix right now.
        Hide
        Bobby Bissett added a comment -

        Fixed in rev 750.

        Show
        Bobby Bissett added a comment - Fixed in rev 750.

          People

          • Assignee:
            Bobby Bissett
            Reporter:
            Kim Haase
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved: