<< Back to previous view

[GLASSFISH-13886] backup_domain omits nodes from backups Created: 08/Oct/10  Updated: 08/Oct/10

Status: Open
Project: glassfish
Component/s: admin
Affects Version/s: 3.1
Fix Version/s: future release

Type: Improvement Priority: Major
Reporter: Paul Davies Assignee: Chris Kasso
Resolution: Unresolved Votes: 0
Remaining Estimate: Not Specified
Time Spent: Not Specified
Original Estimate: Not Specified
Environment:

Operating System: All
Platform: Sun


Issuezilla Id: 13,886
Tags:
Participants: Chris Kasso and Paul Davies

 Description   

I backed up a domain in which I had created nodes and instances.

After the domain is restored from the backup, the domain fails to start. The log
file suggests the domain failed to start because no instance directories for
instances in the DAS configuration were found.



 Comments   
Comment by Chris Kasso [ 08/Oct/10 02:23 PM ]

As originally designed the backup-domain command only backups up the domain
(e.g. contents of the <install dir>/domains/<domain name>). It does not backup
up any instances or nodes that also happen to be configured on the DAS.

I think in production deployments the DAS would generally not have any local
nodes or instances but I could see how a developer would like to be able to
backup the domain, nodes and instances to migrate to a new version.

I'm going to change this issue to an enhancement where backup-domain offers an
option to also backup up nodes on the DAS.

Generated at Thu Apr 24 11:21:55 UTC 2014 using JIRA 4.0.2#472.