[GLASSFISH-17232] Typo in starting cluster log message Created: 24/Aug/11  Updated: 17/Oct/11  Resolved: 24/Aug/11

Status: Resolved
Project: glassfish
Component/s: admin_gui
Affects Version/s: 3.1.1
Fix Version/s: 3.1.2, 4.0

Type: Bug Priority: Minor
Reporter: arungupta Assignee: Anissa Lam
Resolution: Fixed Votes: 0
Labels: None
Remaining Estimate: Not Specified
Time Spent: Not Specified
Original Estimate: Not Specified


 Description   

Starting a cluster shows the following message

"INFO: Starting Clustser..."

"Clustser" should be replaced with "Cluster".



 Comments   
Comment by Joe Fialli [ 24/Aug/11 ]

Initial bug report did not state HOW the cluster was started. But given a
grep of glassfish source code base uncovered that this typo is in admin gui jsp code,
it is a safe assumption that this issue occurs when the cluster is started via the admin gui.

println("Starting Clustser...");
./admingui/cluster/src/main/resources/cluster/.svn/text-base/clusterGeneral.jsf.svn-base
println("Starting Clustser...");
./admingui/cluster/src/main/resources/cluster/clusterGeneral.jsf
println("Starting Clustser...");
./admingui/cluster/target/classes/cluster/clusterGeneral.jsf

When starting the cluster with the CLI, the reported message is not printed to stdout.
% $GF_HOME/bin/asadmin start-cluster myCluster
Command start-cluster executed successfully.

Reassigning issue to admingui.

Comment by Anissa Lam [ 24/Aug/11 ]

Fixed in both trunk and 3.1.2.

Generated at Wed Sep 28 09:12:16 UTC 2016 using JIRA 6.2.3#6260-sha1:63ef1d6dac3f4f4d7db4c1effd405ba38ccdc558.