[GLASSFISH-7171] Load Balancer Plugin does not work on Open Solaris 2008/11 Created: 11/Feb/09  Updated: 06/Mar/12

Status: Open
Project: glassfish
Component/s: load_balancer
Affects Version/s: 9.1peur2
Fix Version/s: not determined

Type: Bug Priority: Minor
Reporter: arungupta Assignee: kshitiz_saxena
Resolution: Unresolved Votes: 0
Labels: None
Remaining Estimate: Not Specified
Time Spent: Not Specified
Original Estimate: Not Specified
Environment:

Operating System: All
Platform: All


Issuezilla Id: 7,171
Status Whiteboard:

v3_exclude, v2.1.1_exclude


 Description   
  • Open Solaris 2008/11
  • Sun Web Server 6.1 (whatever the latest patch is)
  • GF v2.1
  • LB plugin from EE bits

Starting up the Web server gives the following error:

– cut here –
arun@opensolaris:/usr/SUNWwbsvr/https-opensolaris# ./start
Sun ONE Web Server 6.1SP5 B08/18/2005 00:48
info: reports: Initializing lbplugin BuildId: A701212-164111
catastrophe: CORE3260: Server crash detected (signal SIGSEGV)
info: CORE3261: Crash occurred in NSAPI SAF load-modules
– cut here –



 Comments   
Comment by kumara [ 14/Sep/09 ]

LB plugin not being shipped with v3, does not apply to v3 release and hence excluded from bug tracking.

Comment by Ed Bratt [ 15/Oct/09 ]

Will not fix in v2.1.1

Comment by Tom Mueller [ 06/Mar/12 ]

Bulk update to change fix version to "not determined" for all issues still open but with a fix version for a released version.

Generated at Mon Jan 23 07:13:14 UTC 2017 using JIRA 6.2.3#6260-sha1:63ef1d6dac3f4f4d7db4c1effd405ba38ccdc558.