[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Chronological | Threaded
  • From: Emil Ivov <emcho@...>
  • To: dev@...
  • Cc: Tanguy Ortolo <tanguy+jitsi@...>
  • Subject: [jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead
  • Date: Wed, 22 Feb 2012 16:24:45 +0200
  • Authentication-results: mr.google.com; spf=pass (google.com: domain of emil@... designates 10.14.47.8 as permitted sender) smtp.mail=emil@...
  • Organization: Jitsi

Hey Tanguy,

Seems like a problem with the Linux renderer. Could we please see your
logs [0] ?

Thanks,
Emil

[0] http://jitsi.org/faq/logs

On 22.02.12 12:40, Tanguy Ortolo wrote:
> Hello,
> 
> While trying out Jitsi, I encountered that annoying problem.
> 
> Everywhere a video is supposed to be displayed, (that is, in the test
> frame from the option window, and in call windows), I get a gray frame
> instead (see screenshot [1]). My camera starts recording correctly
> however, and during video calls my interlocutor can see my video (using
> Google Mail's video chat plugin, actually), but I cannot see his.
> 
>     [1] 
> http://java.net/jira/secure/attachment/49380/jitsi-options-video-nq8.png
> 
> I thought that could be related to the window manager I use since Java
> is known to have problems with non-reparenting WMs, but I reproduced the
> problem with GNOME which is a more classical one, so it seems unrelated.
> 
> Regards,
> 

-- 
Emil Ivov, Ph.D.                       67000 Strasbourg,
Project Lead                           France
Jitsi
emcho@...                        PHONE: +33.1.77.62.43.30
http://jitsi.org                       FAX:   +33.1.77.62.47.31


[jitsi-dev] [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Tanguy Ortolo 02/22/2012

[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Emil Ivov 02/22/2012

[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Tanguy Ortolo 02/23/2012

[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Emil Ivov 02/23/2012

[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Tanguy Ortolo 02/23/2012

[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Sebastien Vincent 02/23/2012

[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Sebastien Vincent 02/23/2012

[jitsi-dev] Re: [Bug] [Debian amd64] No video, gray frame instead

Tanguy Ortolo 02/23/2012