Welcome, Developers!!!

» Back to forum topics
  11 posts   Feedicon  
Replies: 10 - Last Post: May 27, 2014 17:26
by: SergioCesarNieto
« Older Topic » Newer Topic
showing 1 - 11 of 11
Posted: July 15, 2013 16:51 by Ernandes Mourao Junior
Hi, all

I would like to welcome everybody to Networking ME Forum.

This place is reserved for all of you to post your comments, feedbacks, doubts, etc.

I will do my best to answer all your inquires as soon as possible.

Regards,
Ernandes
Posted: April 08, 2014 18:59 by SergioCesarNieto
Hi

i have some problems in the new AshaPlatform with the version 1.1.0. Can you help me?

Posted: April 09, 2014 11:46 by Ernandes Mourao Junior
Sure! What's wrong?
Posted: April 23, 2014 21:31 by SergioCesarNieto
When I try to run my application with the jar library shows me the following errors:


TRACE: <at java.lang.NoClassDefFoundError: com/emobtech/networkingme/Request>, startApp threw an Exception
java.lang.NoClassDefFoundError: com/emobtech/networkingme/Request
- java.lang.Class.invoke_verify(), bci=0
- java.lang.Class.initialize(), bci=100
- MainUI.startApp(MainUI.java:43)
- javax.microedition.midlet.MIDletTunnelImpl.callStartApp(), bci=1
- com.sun.midp.midlet.MIDletPeer.startApp(), bci=4
- com.sun.midp.midlet.MIDletStateHandler.startSuite(), bci=269
- com.sun.midp.main.AbstractMIDletSuiteLoader.startSuite(), bci=38
- com.sun.midp.main.CldcMIDletSuiteLoader.startSuite(), bci=5
- com.sun.midp.main.AbstractMIDletSuiteLoader.runMIDletSuite(), bci=151
- com.sun.midp.main.AppIsolateMIDletSuiteLoader.main(), bci=26
java.lang.NoClassDefFoundError: com/emobtech/networkingme/Request
- java.lang.Class.invoke_verify(), bci=0
- java.lang.Class.initialize(), bci=100
- MainUI.startApp(MainUI.java:43)
- javax.microedition.midlet.MIDletTunnelImpl.callStartApp(), bci=1
- com.sun.midp.midlet.MIDletPeer.startApp(), bci=4
- com.sun.midp.midlet.MIDletStateHandler.startSuite(), bci=269
- com.sun.midp.main.AbstractMIDletSuiteLoader.startSuite(), bci=38
- com.sun.midp.main.CldcMIDletSuiteLoader.startSuite(), bci=5
- com.sun.midp.main.AbstractMIDletSuiteLoader.runMIDletSuite(), bci=151
- com.sun.midp.main.AppIsolateMIDletSuiteLoader.main(), bci=26

With version 1.0.0 I have no such error messages

Posted: April 24, 2014 11:59 by Ernandes Mourao Junior
Hi,

It seems you forgot to mark the library jar file to be included in the buid package.

If you are using Eclipse, go to Project Properties > Java Build Path > Order and Export. Check the lib's jar file.

I believe it will solve the problem.

Just for the record, I have two apps running on Asha devices that uses version 1.1 flawless.

Regards,
Posted: May 05, 2014 16:41 by SergioCesarNieto
Hi

Thanks for the help but I still have the same problem, I have this error:

Description Resource Path Location Type

Preverification errors:
Error preverifying class com.emobtech.networkingme.json.org.me.JSONListener

VERIFIER ERROR com/emobtech/networkingme/json/org/me/JSONListener.onText(Ljava/lang/StringWinkV:
Cannot find class org/json/me/JSONException networkingme-v1.1.0.jar Unknown Java Problem


Posted: May 05, 2014 19:00 by Ernandes Mourao Junior
Import the "json.jar" found in lib folder to your project's dependencies.
Posted: May 05, 2014 19:08 by SergioCesarNieto
yeah, that was thanks

wonderful Smile
Posted: May 22, 2014 23:43 by SergioCesarNieto
Hello I have other question, how to use HttpRequest with parameters in the url

for example

http://youtube.com? var = 2 & bar = 3

If I put in the url directly doubles the query, for example

http://youtube.com? var = 2 & bar = 3 /? var = 2 & bar = 3

This is mi url, thanks for help

http://gdata.youtube.com/feeds/base/users/MedioTiempoTV12/uploads?v=2&orderby=updated&alt=rss

The request in the emulator:

http://gdata.youtube.com/demo/index.html?v=2&orderby=updated&alt=rss/feeds/base/users/MedioTiempoTV12/uploads?v%3D2&orderby=updated&alt=rss
Posted: May 23, 2014 12:00 by Ernandes Mourao Junior
Could you be more clear?
Posted: May 27, 2014 17:26 by SergioCesarNieto
The request is well

it was a bug in the emulator platform asha, showing wrong url, thanks for help.
showing 1 - 11 of 11
Replies: 10 - Last Post: May 27, 2014 17:26
by: SergioCesarNieto
« Older Topic » Newer Topic