Skip to main content

Re: NPE with rome 1.0.0

  • From: Lewis John Mcgibbney <lewis.mcgibbney@...>
  • To: users@...
  • Subject: Re: NPE with rome 1.0.0
  • Date: Tue, 20 Nov 2012 19:44:47 +0000

Hi Nick,

I'm pulling the rome depdency with ivy from maven central so I assume
that the rome.properties file is in there. Is this correct?
If not then I need to make this available, which I've tried but I
still run into the same classloading problem.

Can you advise on the structure of the default and custom
rome.properties files.?

Thank you for your comments thus far.

Best

Lewis

On Sun, Nov 18, 2012 at 10:46 PM, Nick Lothian <nick.lothian@...> wrote:
> I'm sure all the plugins & classloaders are working fine.
>
> However, the error you are seeing looks to be because it cannot find the
> properties file. Either the property file doesn't exist at all or it is
> looking in the wrong place for it. Usually the reason it is looking in the
> wrong place is because classloaders aren't quite working like you expect.
>
>
> On Sat, Nov 17, 2012 at 2:27 AM, Lewis John Mcgibbney
> <lewis.mcgibbney@...> wrote:
>>
>> Hi Nick,
>>
>> On Fri, Nov 16, 2012 at 3:00 AM, Nick Lothian <nick.lothian@...>
>> wrote:
>> > Sounds like a classloader problem (duh I know).
>> >
>> > It has been (literally) years since I looked at this, but is there
>> > anything
>> > unusual going on with classloaders/plugin systems etc?
>> >
>>
>> There is absolutely nothing wrong with the classloading and plugins,
>> all plugins in the particular framework I am working with (Apache
>> Nutch) are working as expected... e.g. fine.
>>
>> I really am stumped on this one...
>
>



-- 
Lewis


NPE with rome 1.0.0

lewis.mcgibbney 11/09/2012

Re: NPE with rome 1.0.0

Lewis John Mcgibbney 11/09/2012

Re: NPE with rome 1.0.0

Nick Lothian 11/16/2012

Re: NPE with rome 1.0.0

Lewis John Mcgibbney 11/16/2012

Re: NPE with rome 1.0.0

Nick Lothian 11/18/2012

Re: NPE with rome 1.0.0

Lewis John Mcgibbney 11/20/2012
 
 
Close
loading
Please Confirm
Close